Magunkról

Erősítse velünk együtt cégét!

Mai rohanó világunkban nem elég azt tudnia, hogy van egy megbízható, magyar cég a háttérben, aki gyors reakcióidővel teljesíti kéréseit. Már az is nagyon fontos, hogy tudja: nem hagyjuk magára!

Egyedi termékfejlesztés – naprakész tudásanyag az Ön szolgálatában

A Backerfield Kft. stratégiai partneri kapcsolatokra törekszik. Elsősorban a szakmai tudásunkat kínáljuk fel Önnek, közös megoldást keresve az adott helyzetben, legyen az új termék fejlesztése, termékösszetételre vonatkozó javaslat kidolgozása, vagy akár jogi tanácsadás az élelmiszerekre vonatkozó rendkívül szigorú szabályozások területén.

A magyar tulajdonosi háttérnek és a több mint tizenöt éves, hazai piacon szerzett tapasztalatunknak  köszönhető, hogy sikerült olyan beszállítói kört és szakmai kapcsolatokat kialakítanunk, melynek révén magyar  és nemzetközi alapanyag gyártók kiváló termékei elérhetők. A kiválasztott alapanyagokból saját tesztlaborunkban végzett termékfejlesztésünk keretében hatékonyabb összetétellel, kedvezőbb alapanyagárakkal törekszünk kiszolgálni partnereink igényét, hozzájárulva ezzel a költséghatékonyabb élelmiszergyártáshoz.

IMG_0186 copy

Legyen saját péksége!

A gyártási folyamatban a tervezéstől, az alapanyag-beszerzéstől kezdve végigkísérjük a partnereink munkáját, a sütési technológia alapos megismerésére támaszkodva, ha szükséges, a munkaerő bevonásával az alkalmazás hatékony elsajátítása érdekében. A késztermék címketervére, összetételére minőségügyi és jogi szakembereink bevonásával teszünk javaslatot,  ezzel téve teljessé a szolgáltatási együttműködésünket partnereinkkel.

ÁR – HATÁRIDŐ – MINŐSÉG

A Backerfield Kft. költséghatékony működésének köszönhetően versenyképes árakat kínál a piacon, így hozzájárulva ahhoz, hogy a partnerek is költséghatékonyan tudjanak működni. Üzletfeleink egyedi, akár kis- akár nagymennyiségű termékigényeit rövid határidővel szolgáljuk ki. Elkötelezettek vagyunk az állandó minőség és az élelmiszerbiztonság felé, ezt modern, 4500 m2-es üzemünk teszi lehetővé számunkra, ahol lehetőségünk van száraz és hűtött áru tárolására, folyékony és száraz áru gyártására – jól elkülöníthető módon, biztonságos és higiénikus körülmények között, a legmagasabb minőségi standardok betartásával. Üzemünk FSSC 22000 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A minőségen és biztonságon alapuló kiváló termékek szükségessé teszik az adottságoknak, a napra kész tudásnak, a tapasztalatoknak és a felkészültségnek az összehangolását, ezt biztosítja a Backerfield Kft. Önnek.

Forduljon hozzánk bizalommal!