Minőségbiztosítás

A  BACKERFIELD KFT.

működési politikája

 

Legfőbb törekvésünk a BACKERFIELD Kft. küldetésének és stratégiájának olyan megvalósítása, amely a kiváló termékeken, a vevők és megbízók igényeinek maximális figyelembevételén, elégedettségén alapul; biztosítva a tulajdonosok, a munkatársak, a szakmai partneri kör érdekeinek egyensúlyát, és ötvözi a szakmai hagyományokat a korszerű gyártási kultúrával.

 

Mindezek érdekében fejlesztjük termékeinket és technológiánkat, élelmiszer-technológiai ismereteinket, versenyképes termékekkel és szakismeretekkel erősítjük piaci részvételünket.

 

Működés-politikánk célja a termékek kiválóságának, az élelmezés-egészségügyi biztonságnak, az eredményességnek és az alkotó munkahelyi légkörnek a biztosítása – ezek képezik közép- és rövid távú célkitűzéseink pilléreit. Céljaink megvalósítását az élelmiszer-biztonsági követelményeknek megfelelő erőforrások biztosítása támogatja, az ésszerű takarékosság figyelembevétele mellett. Az évente felülvizsgált és megújított célkitűzések, a jó gyártási és higiéniai gyakorlat, a gyártási kultúra fejlesztése érdekében hozott folyamatos intézkedések, valamint az alkalmas beszállítók, alvállalkozók által a megfelelő alap- és segédanyagok, szolgáltatások biztosítása határozza meg cselekedeteinket.

 

A minőségen és biztonságon alapuló jó hírünk, a kiváló termékek szükségessé teszik az adottságoknak, a napra kész tudásnak, a tapasztalatoknak és a felkészültségnek az összehangolását.

 

A helyes célok kitűzését és teljesítését vezetőink és dolgozóink elkötelezettsége, igyekezete, a Társaság jogszerű és etikus működése, az átfogó rendszer-szemlélet, valamint az aktuális szabványokon alapuló élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünk alkalmazása biztosítja. Rendszerünk az ISO 22000 és az FSSC (ISO/TS 22002-1) szabványon, valamint a MÉ 2-1/1969 élelmiszerkönyvi előíráson alapul.

 

A biztonságos, a törvényeknek és az európai elvárásoknak megfelelő termékek előállítása érdekében megkülönböztetett figyelmet fordítunk a higiéniára, a HACCP rendszer működtetésére, az élelmiszer-biztonság nemzetközi, rendszer-jellegű követelményeire. Tekintettel vagyunk a környezet, a munkahelyi egészség/biztonság és a fenntartható gyártás-biztonság szempontjaira is.

 

Mindez módot ad arra, hogy élelmiszeripari beszállítói szerepünket ezután is megőrizzük. Az eddigi sikerek további igyekezetre, a folyamatos tanulás és fejlődés fenntartására buzdítanak minket. Ez az elkötelezettség jellemzi mind vezető munkatársaimat, mind valamennyi alkalmazottunkat.

 

Kisláng, 2020. május 20.

— Bánfalvi Zoltán

Backerfield_FSSC22000_cert

Backerfield_RSPO_Supplay_Chain_Certification_Standard